schedule: sacurday, sepcember 30

	Main Stage Live Broadcast	Pine Tree Stage Live Broadcast	Pub Stage	Oak Grove Stage Live Broadcast	Session Stage	Demonstation Green	Sugar Pine Lodge			
10:00 AM					National Hotel	0				
10:15AM					Session					
10:30AM	Opening Procession				60 min					
10:45AM	Welcome by Annie				00111111					
11:00 AM	On The Lash			The Story Wrens		The Birds of Prey	Old Soles			
11:15AM 11:30AM	45 min	Covered With Moss		45 min	Alasdair Fraser	45 min	45 min			
11:45AM		45 min			Session					
12:00 PM					75min					
12:15PM	Con Minus I Forman			Farmana Flora O	37.519.11		Merloch			
12:30PM	San Miguel Fraser 45 min	The Jeremiahs		Eamonn Flynn & Dublinesque			Silvermaine 45 min			
12:45PM	45 min			60 min						
1:00 PM		60 min		oo min		Highland Ashlasian O				
1:15PM					Elders Session	Highland Athletics & Games	100			
1:30PM	The Moxie Strings				75 min	180 mins	Covered With Moss 45 min			
1:45PM	45 min		Old Soles	Three Times Through 45 min						
2:00 PM	43 11111	Alasdair Fraser &	45 min							
2:15PM		Natalie Haas								
2:30PM		45 min				Į.				
2:45PM	Eamonn Flynn &	On The Lash 45 min	Cassidy Joy 45 min	The Moxie Strings 45 min	Celtic Song Circle 75 min		McKeever			
3:00 PM	Dublinesque						School of Irish Dance 60 min			
3:15PM	45 min					The Birds of Prey 45 min				
3:30PM			There Times				00 min			
3:45PM 4:00 PM			Three Times Through	Covered With						
4:15PM	The Jeremiahs		45 min			Irish Wolf Hounds 45 mins	TBD 45 min			
4:30PM	60 min	The Elders		Moss	Eamonn Flynn &					
4:45PM			Cassidy Joy	45 min			3.100.3.000.0			
5:00 PM			45mins		Dublinesque	to to				
5:15PM					75 min	The Birds of Prey				
5:30PM	Alasdair Fraser &	2.0		Chaus Daughausa		45 min	Mars Transact			
5:45PM 6:00 PM	Natalie Haas			Steve Baughman 60 min			Myra Traugot 60 min			
100000000000000000000000000000000000000	60 min			ou min	Open Informal Sessions		OU MIIII			
6:15PM					363310113					
6:30PM			<<<<	Dinner Break >>:	>>					
6:45PM 7:00 PM	100									
7:15PM	The Elders	Than	ks to or	ur genei	rous sta	ge shonso	ors!			
7:30PM	60 min	Thanks to our generous stage sponsors! Shelly Smart Philip Philip								
7:45PM										
8:00 PM		WASTE MANA	GEMENT &	SIERITADA	310	per Des	Jardins			
8:15PM					•					
8:30PM		COLIDIVAD	D SI TIPE	FOOTHII	L THE	LINION C	DD			
8:45PM		COURTAR	D 2011F2	FLOWER	RS www.T	heUnion.com	MARKETS			
9:00 PM	Talisk	Don't let the Magic stop! Join in the after-hours sessions in the campground. You never know who might be sitting in!								
9:15PM	90 min									
9:30PM										
9:45PM			You	never know wl	no might be si	tting in!				

schedule: sunday, october 1

	Main Stage Live Broadcast	Pine Tree Stage Live Broadcast	Pub Stage	Oak Grove Stage Live Broadcast	Session Stage	Demonstation Green	Sugar Pine Lodge
10:00 AM					= 72.5		
10:15AM					National Hotel Session		
10:30AM					60 min		
10:45AM					00 111111		
11:00 AM	San Miguel Fraser	Steve Baughman		The Moxie Strings		The Birds of Prey	The Story
11:15AM	45 min	45 min		45 min	Youth Led	45 min	Wrens 45 min
11:30AM				45 111111			
11:45AM					Session		
12:00 PM		The Elders		Eamonn Flynn &	75min		
12:15PM	On The Lash	45 min		Dublinesque			Kennelly School of Irish Dance
12:30PM	45 min			45 min			
12:45PM	45 111111						
1:00 PM					The	Highland Athlatics	60 Min
1:15PM		Covered With		San Miguel Fraser	The Jeremiahs	Highland Athletics	
1:30PM	The Mauric Chrises	Moss 45 min		45 min	Session 75 min	& Games 180 mins	
1:45PM	The Moxie Strings 45 min			45 min			Thurs Times
2:00 PM	45 min				/5 min		Three Times
2:15PM			OLD COLEC			7	Through 60 min
2:30PM		Eamonn Flynn &	OLD SOLES	Alasdair Fraser &			60 min
2:45PM		Dublinesque	45 min	Natalie Haas	Summer		
3:00 PM	The Jeremiahs	45 min		45 min	McCall &		
3:15PM	60min				Friends	TI 0: 1 (0	Merloch
3:30PM			CASSIDY JOY		Session	The Birds of Prey	Silvermaine
3:45PM		640.02.02.02.02.02.02.02.02.02.02.02.02.02	45mins		75 min	45 min	45 min
4:00 PM		Youth Arts		On The Lash			
4:15PM		45 min	Three Times	60 min			
4:30PM	The Elders 60 min		Through 45 min	(C)	San Miguel	Irish Wolf Hounds 45 mins	10/01
4:45PM							MYRA
5:00 PM					Fraser		TRAUGOT
5:15PM		The Jeremiahs		Covered With	75 min		60 min
5:30PM	RAFFLE	60min	CASSIDY JOY 45mins	Moss 45 min		The Birds of Prey 45 min	
5:45PM	100000000000000000000000000000000000000						
6:00 PM					Open		
0.00 1.111					Informal		
6:15PM	Talisk				Sessions		
6:30PM	75min				100000		
6:45PM							
7:00 PM							
7:15PM							
7:30PM							
7:45PM							
8:00 PM	Alasdair Fraser and						
8:15PM	Natalie Haas & Friends 75 min						
8:30PM							
8:45PM							
9:00 PM							
9:15PM							
9:30PM							
9:45PM							
10:00 PM							